Over Drooog

Drooog, met 3 o’s, is de vereniging voor Indoorroeiers. Drooog heeft als doelstelling het roeien op een roeimachine te promoten, de roeiers te ondersteunen op zoveel mogelijk manieren en de contacten met de Koninklijke Nederlandse Roeibond (KNRB) te onderhouden. Drooog.nl is voor de sporter en de fitnessprofessional een onmisbare bron van inspiratie, nieuws en motivatie.

 

Alles wat je nodig hebt om geïnspireerd en gemotiveerd je doelen met roeien te behalen vind je hier. Formeer een team en roei samen een miljoen meter, discussieer op het forum en/of houd eenvoudig je trainingen online bij. Ook vind je hier trainingsschema's, een overzicht van indoor roeiwedstrijden en verschillende Challenges. Er is ook een forum waar je vragen kunt stellen en discussies kunt starten.

 

Drooog is een vereniging zonder clubgebouw. We ontmoeten elkaar op de site en wanneer we ervoor kiezen off-line bij evenementen. Drooog overweegt zich als roeivereniging aan melden bij de KNRB om zo de belangen van Indoor roeiers optimaal te kunnen behartigen.

 

Initiatiefnemer van deze vereniging is Concept2 Benelux, leverancier van de meest gebruikte roeimachine, maar heeft tot doel de vereniging onafhankelijk van het bedrijf te laten functioneren.

 

Drooog.nl - vereniging van indoorroeiers

H.J.E. Wenckebachweg 150a

1096 AR  Amsterdam

Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.

 

KvK-nummer: 52664171

 

NLRoei Nieuws

Laatste Forumberichten